Description

The only things missing are the OS and HDD but they're enroute! Mostly I'm just super stoked to have gotten it to BIOS. Once HDD is installed I'll deal with cable management, I noticed the 8 pin 12v plug isn't long enough to manage the cable. Also what do I do with the extra SATA cables so it isn't so ugly :(

Log in to rate comments or to post a comment.

Comments

  • 63 months ago
  • 2 points

Congrats on your first build. To be honest your image is not the best and a straight on shot of the inside with plenty of light might help us to see the SATA cable issue. As for your 8-pin issue you can find extensions for this at Newegg for about $5 to $6. You need to make sure they are the PSU/Mobo type and NOT the video Card type. Sadly, your case has made routing this cable very difficult. I did do very little looking on this site for others who also used the 210 case and found a recent build where the builder mentions this known issue and he did something to make it work. See link

http://pcpartpicker.com/b/JHdCmG

  • 63 months ago
  • 1 point

oooh he made that really clean! I'm getting the OS today and I'll post more photos. I was able to manage cables more and hide behind fastened with some zip ties to the case, but the 12v I situated to not hit anything so it's kinda just floating there

  • 63 months ago
  • 1 point

I look forward to your new images. I really like the way you can click on components of a build and see other builds that have used that part. It seems to help most when it comes to cases and routing cables. But you are right... That build was really clean!

  • 63 months ago
  • 1 point

nice try to get another inside pic

  • 63 months ago
  • 1 point

So this is what your build looks like? Looks nice homie! You should update your build status with some game benchmarks so we know what performance you actually get. I hope you didn't have any issues with the build.

  • 62 months ago
  • 1 point

I'm having trouble getting my build to even connect to my monitor. When I turn on my comp Everything seems fine to my knowledge (also my first build) but when I plug in my hdmi cable from my monitor to my sapphire radeon R7 365 graphics card nothing happens. any advice? I have a 650 power supply a Gigabyte 970A-DS3P motherboard, an AMD FX 8350 processor a seagate 80 gig hard drive with my uninstalled os and a clear 2 TB WD purple

  • 53 months ago
  • 1 point

Mind posting more pics so we can see clearly? And how is it holding up 10 months later? What are its gaming capabilities ?

  • 47 months ago
  • 1 point

Sorry for no response, anyway the stock cooler couldn't keep it cool and the cpu would shut off being overheated. I replace the stock cooler with a evo 212 or whatever it's called. I'm playing black desert online and definitely need to upgrade my gpu, thinking about getting the r9 380. The cpu is great and it's all I really need, I'll probably be getting an ssd soon too

[comment deleted by staff]