Description

Great upgrade from a 1050ti low profile in an old sff workstation. Some problems with VGA debug light persist on boot, and there will be no post. Have to hard restart until it works. Hoping a future bios update from msi will solve this. Bf1 monster at 1080p

Log in to rate comments or to post a comment.

Comments

  • 3 months ago
  • 2 points

Nice build bro! I was wondering, how good is the monitor? is it bright?

  • 3 months ago
  • 1 point

same here, looks insanely good deal for the price

  • 3 months ago
  • 1 point

Hi mate. The monitor is good for the money. With a DP cable freesync works with my rtx 2070 at 144hz. The 1ms quick response setting doesn’t work at 144hz. Colours aren’t great but aren’t too bad (it takes a bit of time to calibrate everything). Overall it’s improved my gaming experience (and scores) a lot! It’s bright enough and viewing angles are surprisingly good.

  • 3 months ago
  • 2 points

hows your monitor doing? im thinking of grabbing the same monitor

  • 3 months ago
  • 1 point

Hi mate. The monitor is good for the money. With a DP cable freesync works with my rtx 2070 at 144hz. The 1ms quick response setting doesn’t work at 144hz. Colours aren’t great but aren’t too bad (it takes a bit of time to calibrate everything). Overall it’s improved my gaming experience (and scores) a lot!

  • 4 months ago
  • 1 point

ngl i saw the thumbnail and i thought the blue was cable managment but it was your top

  • 4 months ago
  • 1 point

Did you update the bios? using usb?

  • 4 months ago
  • 1 point

I’ve got it running stable now on the original v3.00 bios. Had to disable legacy boot. So, no, I didn’t even have to flash a bios update