Description

Gaming and schoolwork. First computer built. Issues with graphics card. On startup I hear a graphics card error beep every so often. Attempted to reseat card among other things but nothing worked. I suspect I either did not plug in wires correctly or there is a software error. Doesn't cause any real issues other than the beep. When beep occurs I need to restart the computer with the power button.

Runs Far Cry 4 at almost max graphics not overclocked. Still works fine over a year later.

Log in to rate comments or to post a comment.

Comments

  • 49 months ago
  • 1 point

Cool Build +1

  • 49 months ago
  • 1 point

I thought my cable management sucked, but I guess it could be worse... Don't take it the wrong way, but I think you could've tried a bit more :P. I know what I did isn't perfect either, and it was the only part where I almost lost my patience because nothing was going the way I wanted it to. If it works fine, however, I guess you don't have to worry about it.

[comment deleted]
  • 49 months ago
  • 0 points

Such outdated parts but is still good parts! (ᵔ ͜ʖᵔ)

[comment deleted]
[comment deleted]
[comment deleted]
  • 49 months ago
  • 1 point

Says the guy who posted with the 700 series card......lol ok posted one with a 600 series almost exactly a year ago and just posted with a used 760 for my youngest son's build. I was really surprised at how well the gtx 760 performs. I5 4670k is an awesome cpu too. Nice build thanks for posting.+1

[comment deleted]
  • 49 months ago
  • 1 point

Lol sorry dude. I like to see people's build when I'm on here and commenting. I am let down when someone comments that hasn't posted a build yet. Always cool to see different ways of putting one together and what was used. BTW I didn't know the 750 and time were rebadges of the 900 series turned down. I guess that would explain the lack of questions 950