add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments (Continued)

  • 85 months ago
  • 1 point

worked on it and I think it looks better now :D

  • 85 months ago
  • 0 points

Looking better but you still have the 8 pin cable routed all the wrong way. There is a hole specifically for that cable in the top of the motherboard, if you are looking at the motherboard its in the top left corner, if you are looking at the back of the motherboard tray its in the top right. ;) hope that helps. if you need a little extra help please feel free to hit me up I can help you get all those cables looking ship shape :)~IamApropos

  • 85 months ago
  • 1 point

Fixed it ! Thanks for the info ! :D

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube