add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments (Continued)

  • 2 months ago
  • 1 point

Ohhh Yea think I read about that issue in reddit... do you use discord by any chance if do try disabling hardware acceleration. Yes have to agree AMD definitely is stepping it up.

  • 2 months ago
  • 1 point

I have discord installed, but I don't really use it. Would this cause a problem if I don't have discord open?

  • 2 months ago
  • 1 point

Try uninstalling see if that solves issue. Also check if you have any updates.

  • 2 months ago
  • 1 point

Do you mean driver updates for the card?

  • 2 months ago
  • 1 point

Windows update

  • 2 months ago
  • 1 point

I installed the latest update. Hopefully that will fix this issue.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube