add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Hey guys, Im testing my psu and....

gokuss517
  • 48 months ago

I'm testing it because my motherboard wont power on for the test boot from me building it so I'm testing both for dead on arrival, and my psu turns on when I connect the atx power tester but all the lights turn on except -5v because its no longer used, but my +12v seems to be a little yellow is this bad please let me know thanks!

Comments

[comment deleted]
  • 48 months ago
  • 1 point

Seasonic 550w 80 plus gold modular cable

[comment deleted]
  • 48 months ago
  • 1 point

Ok thanks!! but um its my first build whats RMA? sorry

[comment deleted]
[comment deleted]
  • 48 months ago
  • 1 point

oh thanks dan!!

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube