add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Build boots but no graphics

Atoc

25 months ago

Continuation of old thread: https://pcpartpicker.com/forums/topic/262064-computer-gets-stuck-in-a-graphicsless-boot-loop

I've gotten my new PC to start up, but it doesn't output graphics to anything, neither video card nor mobo. I know there's no integrated graphics on ryzen CPUs, but I figured it was worth a shot.

Build: https://pcpartpicker.com/list/wBV3zM

Comments

  • 25 months ago
  • 1 point

Connect display to GPU turn it on and let it sit for 30 minutes. Ryzen takes quite some time for first boot so just give it a while and see if that helps.

  • 25 months ago
  • 1 point

Can you maybe post pictures of your build? This way we can look inside and see if anything looks out of the ordinary?

Can you also take a picture of the rear I/O and show us where you're plugging in the monitor?

[comment deleted]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube