add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

halp.... gpu....

Doodle.-
  • 25 months ago

when ever i increase power target and temp threshold on my evga SC2 black edition (1070) or overclock i lose frames in siege....... why tho... I use EVGA precision XOC

Comments

  • 25 months ago
  • 1 point

Possible thermal throttling. What are your temps, if you start getting to hot the card will lower its clock speed to keep itself from overheating.

  • 25 months ago
  • 1 point

my temps are always below 46c :(

  • 25 months ago
  • 1 point

then just don't do it?

  • 25 months ago
  • 1 point

If the added power and temp threshold isn't increasing FPS then try just bumping power and temp seperate.

  • 25 months ago
  • 1 point

Try to reinstall the GPU drivers, and see if it helps. Leet me know!

Cheers!

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube