add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube
GrandKw
  • 19 months ago

Hey guys, i was watching a movie, then the screen got off and my mouse lights got off too, my keyboard was still on, the fans were spinning, i tried forcing shutdown from the button and it didn't respond, i plugged out the power connector then it worked fine, what to do here?

Comments

  • 19 months ago
  • 1 point

Sounds like a bad PSU or Mobo. Could you link me the exact build?

  • 19 months ago
  • 1 point

https://pcpartpicker.com/user/GrandKw/saved/BxVr7P - the psu is the cooler master mwe 550

  • 19 months ago
  • 1 point

Hmm... Make sure nothing on your motherboard is touching anything else so its not shorting out.

How long has it been since it happened?

  • 19 months ago
  • 1 point

nothing is touching, its been 3 days, but i had the build for 1 month 1 week.

  • 19 months ago
  • 1 point

I see. Unfortunately, I'm stuck here too. I would try testing the PSU to make sure it's not defective (a quick Google search is your friend).

Try to observe carefully over the next few days when (if) it happens again.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube