add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

First Boot Please help

Cwaalk

14 months ago

first heres my parts list https://pcpartpicker.com/list/rkGGRJ

i start it up and everything is hooked up properly inside and all 7 fans start spinning the cpu fan starts spinning the disk drive spins up but it will not display on my monitor ive got an older small tv plugged in through a hdmi cord. please help me

Comments

[comment deleted]
  • 14 months ago
  • 1 point

Yea it was on HDMI. it says no signal and acts as if its catching a signal when i power it up and then it goes back to saying no signal but the computer continues to do things like disc tray spins and opens and all the fans run

  • 14 months ago
  • 1 point

have you gone into bios and made sure that onboard video is enabled? There is usually a setting in there so you can disable it if you have a GPU so make sure it isn't turned off. Do you have a different HDMI cable to try?

  • 14 months ago
  • 1 point

i cant get the bios up its not displaying anything

  • 14 months ago
  • 1 point

i will try the different HDMI

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube