add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

lenovo y520 15ikbn acting strange

thegees

3 months ago

first off it wouldn't charge, then when i tried restarting it it wouldn't, so i hard pressed and started up again. now there's no wifi. so i restarted again and it just kept saying 'restarting' forever, so i pull out the charger and it gives me DRIVER_POWER_STATE_FAILURE bluescreen which is where i am now, it's not turning off automatically even with the bluescreen (it's 100% complete)

lenovo y520 15ikbn running windows 8.1 (don't judge what operating system i use please, doesn't help anyone)

edit: hard shut down again and rebooted, still no wifi

Comments

[comment deleted]
  • 2 months ago
  • 1 point

sorry for the late reply, in the end my laptop had just decided to disable the wifi adapter in device manager

and the power issue is a faulty charger

sorry for time wasting :p

[comment deleted]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube