add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Newbie new build..

springsyeti
  • 6 months ago

I have searched here and other forums. Practically removed every component with several cmos resets. The machine would power on with all the fans and lights coming on but no video. Hooked it to the tv and was able to install windown 10 and continued to work after updates, reboots and bios update. After a reboot the same issue, no video and I went through all the steps and even tried a windows installer USB drive but no joy. Getting ready drop this thing off a Best Buy for solution. Unless someone has a better idea.

Here is the parts link: https://pcpartpicker.com/user/springsyeti/saved/HyWwhM

Comments

There are no comments.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube