add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

no post. no beep. everything inside spins and lights up.

megaruzordo
  • 4 months ago

after trying to upgrade my power supply, graphics card, and cpu, my pc ended up not having that post beep and no display either. convinced that i killed my motherboard after trying to screw the new amd cooler into the screw holes, because the springs make it impossible to grab. put way too much pressure on cpu in the process.

I tried to replace with old graphics card, tried booting with no ram, took out the cmos battery and put it back in, replaced power supply, still no post.

is it safe to assume that my mobo is dead and should i spend on a new mobo?

Comments

There are no comments.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube