add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

HELP! No Post and power to keyboard!

FredrickMD

3 months ago

https://pcpartpicker.com/list/KXMZZf

I've literally just pieced it all together but it wont post, the LEDs go on, the fan spins, it's all plugged in properly and I have no clue why it won't post - PLEASE HELP!

Comments

  • 3 months ago
  • 1 point

gpu may not be set in properly

  • 3 months ago
  • 1 point

Its definitely in, pressed it down and the gpu fans fun and lights run

  • 3 months ago
  • 1 point

When I tried to get my Ryzen 3700 to post i had to remove the reset switch and I tried a different Gpu. I used one that had a vga port and used the VGA connector. I do not know why but this worked and it posted.

[comment deleted by staff]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube