add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Rear 3.5mm audio jacks just stopped working

Beddah
  • 3 months ago

The rear 3.5mm audio jacks just stopped working today. Having no issues with the front ones. I really don't know what might have caused it, will appreciate some help.

Comments

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Already did before posting.

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Tried.. Only the front ones work.

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Not anymore.

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Only those 3 which appeared just now - http://prntscr.com/q1gfzc

Troubleshooter didn't work.

Had nothing plugged in the front jacks.

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Deleted those 3, and the front jacks stopped to work as well. Waiting for the scan to finish now.

[comment deleted]
  • 3 months ago
  • 1 point

Managed to get the front ones working again but still stuck on the rear ones.

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube