add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Followed Build Guide, Doesn’t Work

Swonko
  • 1 month ago

In short in followed the “excellent gaming/streaming pc” build that was listed under build guides on Black Friday. It doesn’t work, debug lights stay on for CPU and DRAM, additionally when the CPU cable from the PSU is plugged into the motherboard and I turn the mobo on it turns off after a couple seconds then on again in that cycle. I’m linking my reddit post that summarizes everything I’ve tried and includes a video of the problem

Reddit Post Here: https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/ei658x/new_build_doesnt_work/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

Build: https://pcpartpicker.com/list/NhMtCL

Comments

[comment deleted]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube