PCPartPicker

  • Log In
  • Register

Completed Builds section not working?

Forum Search

Guidelines

  • Be respectful to others
  • No spam
  • No NSFW content
  • No piracy or key resellers
  • No link shorteners
  • Offensive content will be removed

Topic

geogeodude 50 months ago

Hi, I'm trying to browse the latest and greatest builds, but when I try and access that area PCPP says "An error has occurred" and it won't load; only the new loading sign in the middle will infinitely spin.

Comments Sorted by:

manirelli staff 8 Builds 1 point 50 months ago

What browser and version are you using?

geogeodude submitter 1 point 50 months ago

Safari 7.0.2 or something..

Anyways it cleared itself up.

milesknight 2 Builds 1 point 50 months ago

i'm having the same problem *never mind

eldanimal 1 Build 1 point 50 months ago

I noticed this, too, using Chrome on OSX 10.10.2:

  • upload a batch of images
  • while the images are uploading, move some of them around

At some point in the process, an alert dialog is shown stating "An error has occured". After the images upload, backing out, and going back to edit images, everything worked fine.

philip staff 10 Builds 1 point 50 months ago

Ahhh, yes. I can see what's going on there. The underlying code doesn't support reordering the images until after they're uploaded, but we didn't disable that in the UI. I'll look into getting that fixed.

eldanimal 1 Build 1 point 50 months ago

It would be cool if reordering was allowed during the upload process. Would give the user something to do as they wait.